2019 január 16.
ÚJ KÖZÖSSÉG BONTOGATJA SZÁRNYAIT PILISCSABÁN – PIKK-PAKK MEGALAKULT
ÚJ KÖZÖSSÉG BONTOGATJA SZÁRNYAIT PILISCSABÁN – PIKK-PAKK MEGALAKULT

A PIKK, a Piliscsabai Irodalmat Kedvelők Klubjának első találkozója 2019. február 8-án pénteken lesz 18:00 órától a Klarissza-házban. Az új művészi kör létrejöttének apropóját az adta, hogy a decemberi Pilisi Adventi Sokadalom és Vásár rendezvényen négy könyvbemutató is a program része volt; az egyik helyi írónő, Holéczi Zsuzsa, és a MIKK igazgatója, Szelke László ezután találták ki együtt, milyen jó is lenne, ha az irodalom iránt érdeklődő piliscsabaiaknak is lenne egy fóruma, csapata, ahol meg lehetne vitatni ezt-azt eme művészeti ág kapcsán.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak tehát az első PIKK találkozóra a szervezők! Információkat itt találnak!

közösségek
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.