2017 február 23.
Tippek munkába visszaálló és már dolgozó anyáknak 2. – Kényeztetés
Tippek munkába visszaálló és már dolgozó anyáknak 2. – Kényeztetés

Menj el csontkovácshoz: a terhességgel, baba- és babakocsi emelgetéssel, hordozással telt évek után biztos, hogy szükséged van rá!

Gondolkozz el a tartós szempilla- és szemöldök-festés nyújtotta előnyökön a reggeli rohanásban!

Csináltass új frizurát, ami könnyen kezelhető és jól is áll – bízd rá magad a fodrászodra!

Ha régebben nem volt szokásod, most vegyél egy munkahelyi cipőt! Nem biztos, hogy az a cipő, amiben lenyomtad a reggel bölcsis-ovis kört alkalmas még arra, hogy a munkahelyeden abban prezentálhass! (Túlzásnak tűnhet, de megfontolandó – ha megtörténhet, hogy bölcsődés, de még óvodás korú gyermekedet is esetleg ölben kell hurcolnod a bölcsödébe-óvodába, tarts benn az irodában egy váltónadrágot is. Inkább legyen ott feleslegesen, minthogy egész nap azon töprengjenek a kollégák, miért vannak sárfoltok a combodon.)

Iktass be egy kényeztető programot magadnak minden héten (manikűr, kávézás egy barátnővel, mozi)!

Legyen egy hobbid! Szükséged lesz a kreatív kikapcsolódásra!

életmód
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.