2017 február 17.
Tippek munkába visszaálló és már dolgozó anyáknak 1. – Szakmai felkészülés
Tippek munkába visszaálló és már dolgozó anyáknak 1. – Szakmai felkészülés

Nézz utána, hogy a régi kollégák közül kik dolgoznak még a munkahelyeden, vagy, ha új helyre mész, derítsd ki, nem ismersz-e valakit, akivel előre felvehetnéd a kapcsolatot!

Csatlakozz internetes szakmai fórumhoz, vagy iratkozz fel egy levelezőlistára, hogy a szakmai újdonságokat illetően képbe kerülj!

Tudatosítsd magadban, hogy rengeteg új készséget szereztél a gyerekekkel otthon töltött idő alatt, és hihetetlenül hatékony munkaerő vagy!

Légy kedves a munkatársakkal, ne szégyellj segítséget kérni!

Akár, ha csak egy újfajta irodai kávéfőző vagy a fénymásoló használatát mutatják be, jegyezd fel magadnak. Rengeteg új infó zúdul most rád, képtelenség mindent megjegyezni.

életmód
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.