2017 február 17.
Pilisi receptpárbaj!
Pilisi receptpárbaj!

Arra gondoltunk, biztosan sok-sok kiváló háziasszony él Piliscsabán, akik finomabbnál finomabb ételekkel ízesítik családjuk életét. Szeretnénk, ha egy-egy különleges receptet a mi oldalunkon is megosztanának a Pilisicsabai Konyhatündérek!

Nincs más dolgod, mint kedvenc receptedet elküldeni üzenetben a facebook-on, vagy emailben (2081pcs@gmail.com). A következő kategóriákban várjuk ételek elkészítési módját:

  1. Vagány vegáknak!
  2. Húsimádóknak!
  3. Dolce vita - fenséges desszertek!

Ha fotót is küldtök saját tálalásotokról, külön örülünk neki!

Köszönjük!

aktuális
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.