2017 június 09.
Piliscsaba - Mária Út
Piliscsaba - Mária Út
Kedves Testvérek,
 
Településünk nemrégiben csatlakozott a Mária Út Közhasznú Egyesülethez, akikkel egy hosszútávú együttműködést szeretnénk kialakítani, amely részben jelent zarándoklat szervezést, zarándokfogadást, illetve turisztikai fejlesztést is.
Bővebb információ: www.mariaut.hu
 
Nagyon örülnénk, ha településünkön találnánk néhány önkéntest, akik szívesen szerveznének és vezetnének zarándoklatot az Esztergom-Piliscsaba-Budapest szakaszon.
 
Kérünk benneteket, hogy mielőbb jelezze, aki kedvet érezne egy ilyen szolgálathoz!
 
Az első zarándokalaklom a 2018. június 29-30-ai zarándoklat lenne Esztergomból Budapestre a Fekete Madonna ünnepélyes megkoronázására.
 
Várjuk zarándoklat vezetők jelentkezését!
Írjatok a polgarmester@piliscsaba.hu emailcímre
vagy a fenti e-mailcímemre. 
 
Üdvözlettel és köszönettel:
 
Farkas András
aktuális
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.