2017 m√°rcius 06.
Pilis Trail 2017
Pilis Trail 2017

TegnapelŇĎtt, m√°rcius 4-√©n rendezt√©k meg a Pilis Trail 2017 fut√≥versenyt Piliscsab√°n. A profi szervez√©st a Pilisi Terepfut√≥k Bar√°ti K√∂re biztos√≠totta, mely id√©n is a¬†megszokott csal√°dias, vid√°m hangulatban telt.¬†A Pilis Trail 2017-et 3 t√°von, 11-25-50 km-en lehetett teljes√≠teni a Pilis legszebb r√©szein:¬†Pilis Trail Kopasz-K√∂r¬†11¬†km,¬†Pilis F√©lmaraton 25¬†km,¬†Pilis Ultra Trail¬†50¬†km. Tov√°bbi r√©szletekkel k√©sŇĎbb jelentkez√ľnk!

A rendezv√©nyt a rendŇĎrs√©g, a helyi polg√°rŇĎrs√©g √©s az √∂nk√©ntes tŇĪzolt√≥k biztos√≠tott√°k! K√∂sz√∂net mindannyiuknak!

K√ľl√∂n gratul√°lunk Gaj√°ri D√°vid piliscsabai polg√°rŇĎrnek, aki a Pilis F√©lmaraton kateg√≥ri√°ban 25 km t√°von (1:48:39) ¬†elsŇĎ helyez√©st √©rt el!

sport
Legfrissebb
√Āll a Maszkab√°l - Interj√ļ Hol√©czi Zsuzs√°val, √∂nk√©ntes maszkvarr√≥val

Hol√©czi Zsuzsa √≠r√≥nŇĎ, a Piliscsabai IrodalomkedvelŇĎk Klubj√°nak vezetŇĎje, kivette r√©sz√©t az √∂nk√©ntes seg√≠ts√©gny√ļjt√°sb√≥l is: maszkokat gy√°rtott bar√°tai, ismerŇĎsei sz√°m√°ra. ErrŇĎl k√©rdezt√ľk Zsuzs√°t. Fogadj√°tok szeretettel!

Megalakult a M√°ria Orsz√°ga Imak√∂z√∂ss√©g - R√≥zsaf√ľz√©r haz√°nk√©rt
Adom√°nygyŇĪjt√©s

RuhagyŇĪjt√©st szervez√ľnk Sz√°nt√≥ Judittal √©s Vass √Čv√°val! P√°r h√≥napos elŇĎk√©sz√ľlet ut√°n v√©gre siker√ľlt minden egyeztet√©s ez √ľgyben, √©s √≠gy sor ker√ľlhet r√°.

ALKOT√ďT√ĀBOR A GARANCSON

Amikor m√°r az utols√≥ h√≥napokat gyŇĪrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvar√°n, akkor a vak√°ci√≥ra vonatkoz√≥ elsŇĎ k√©rd√©sek t√∂bbs√©ge nem arr√≥l sz√≥l, hogy melyik tengerparton l√≥gatjuk a l√°bunkat id√©n...

Gondolatok 2019. √°prilis 21. h√ļsv√©t vas√°rnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legn√©pszerŇĪbb liturgikus √ľnnep, tele n√©pies hagyom√°nyokkal. Az igehirdetŇĎ sz√°m√°ra megh√∂kkentŇĎen k√©toldal√ļ feladat, hiszen egyszerre √ľnnepli az √ör √ľnnep√©lyes jeruzs√°lemi bevonul√°s√°t, majd a szentmis√©ben v√©gig j√°ratja vel√ľnk a szenved√©st√∂rt√©netet.¬†¬†