2018 június 04.
Otthon a gyógyulásban
Otthon a gyógyulásban

Már egy ideje befejeződött a piliscsabai orvosi rendelő felújítása; szerencsére azóta nem kellett betegség miatt megjelennünk ott, így a mai védőnői látogatás volt az első találkozás a megújult épülettel. Lenyűgöző, megnyugtató, otthonos érzések kavarogtak bennem; ahogy végignéztük kislányommal az összes megfestett falat, egyszercsak azt vettem észre, hogy mindketten mosolygunk, ő pedig mindegyikről mesélni kezdett, és csak mesélt, mesélt... Jó volt megérkezni, álmodozni, hallgatni a gyermeki magyarázatokat. Itt biztosan hamarabb beindulnak a gyógyulási folyamatok!

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.