2018 február 14.
ÖRÖK. ZÖLD. KALENDÁRIUM.
ÖRÖK. ZÖLD. KALENDÁRIUM.

ÖRÖK. ZÖLD. KALENDÁRIUM.

 

Piliscsaba új szlogenjét is felhasználva örömmel értesítünk mindenkit, hogy weboldalunkon már azok is végig lapozhatják városunk első kincses kalendáriumát, akik esetleg lemaradtak a nyomtatott példányokról. Nyitóoldalunk zöld sziluettjén külön menüpontban találják meg, illetve ide kattintva azonnal szemük elé tárulnak lakóhelyünk mesés kincsei.

Itt szeretnénk közös együttműködésre hívni azokat az írói vénával megáldott piliscsabaiakat, akik szívesen részt vennének akár a 2081.hu oldal, akár a 2019-es Kalendárium szerkesztésében. Aki indíttatást érez erre, a 2081pcs@gmail.com címen jelentkezhet! Köszönjük!

2081.hu

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.