2018 május 23.
Nagy EU-s Projekt a Kis-Gulyán!
Nagy EU-s Projekt a Kis-Gulyán!

A nagy EU-s Projekt keretében hamarosan megújuló Kis-Gulya parkban a Pilisi Parkerdő koordinálásával elkezdődtek az előkészítő munkálatok. A földben levő balesetveszélyes tönkök és a mellékelt képen is látható elkorhadt szárú fák kivágásával balesetmentesé vált a terület. A tervek szerint kamerákkal le lesz védve, sorompóval lesz leválasztva a park, így minden pihenni vágyó, kikapcsolódni szerető közösség autómentesen élvezheti a csodálatos erdei pihenőparkot. Köszönjük Pilisi Parkerdő!


Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.