2018 június 04.
Miből lesz a cserebogár? - NB I ezüstkupával tértek haza a fiúk Piliscsabára!
Miből lesz a cserebogár? - NB I ezüstkupával tértek haza a fiúk Piliscsabára!

Az U18-as piliscsabai futsalcsapat tegnap délután döntőt játszott az NB I aranyért a Cső-Montage BFC ellen Esztergomban. A PAFC ezüstkupás lett, ám így is beírta magát Piliscsaba sporttörténelmébe.  A klub fenállásának eddigi legszebb eredményét érték el ezek a fiúk, akik az elmúlt 10 évben lassan férfivá értek. Gratulálunk a játékosoknak, Szécsi Balázs vezetőedzőnek, a vezetőségnek, valamint köszönjük a szurkolóknak is, akik mellettük voltak egész évben.

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.