2018 május 24.
Mesés óvónénik és dadusok teszik varázslatossá a ligeti óvoda kertjét
Mesés óvónénik és dadusok teszik varázslatossá a ligeti óvoda kertjét

Piliscsabán a klotildligeti óvoda kertje olyan, mintha egy csodálatos mesébe csöppennénk. Az óvonénik és dadusok kreatívan, kifinomult esztétikai érzékkel, "gyermeki" érzékenységgel alakítják, szépítik, építik újra és újra az óvoda környezetét. Nemcsak rengeteg virág, de madáretetők, fagombák, csoportszimbólumok is tarkítják a külső teret, ahol a kicsik minden napjaikat töltik.

Köszönjük munkájukat, figyelmességüket, szeretetüket!

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.