2018 március 05.
“KATOLIKUS POLITIZÁLÓ AGYSEBÉSZ? NANE!” Beszélgetés DR. CSÓKAY ANDRÁSSAL Klarissza Ház, 2018. március 7. 18.15
“KATOLIKUS POLITIZÁLÓ AGYSEBÉSZ? NANE!” Beszélgetés DR. CSÓKAY ANDRÁSSAL Klarissza Ház, 2018. március 7. 18.15

„Dr. Csókay András szerint egyértelmű, hogy Magyarországon a jelenlegi kormányzó erők képviselik igazán a családnak és a nemzetnek szinte szentségként való tiszteletét.

Sajnos az önmagukat kereszténynek valló emberek sem látják át ezt a legfontosabb, két fő dolognak a jelentőségét és beszélnek a rengeteg apróbb problémáról, ami kétségtelenül van, de mindig az a lényeg, hogy egy hajó jó irányba menjen (…) a jelenlegi ellenzék nem látja tisztán a fő irányokat – jelentette ki az idegsebész-agykutató.

Dr. Csókay András szerint a kampány során harcolni kell a minél nagyobb keresztény koalíció győzelméért, úgy mintha az életünkért küzdenénk, mert csak ez az egy dolog mentheti meg hazánkat és ez az egy mutathat példát Európának.

„Jól mondta a miniszterelnök úr, ez nem csak magyar példa, ez egy keresztény példa, ez az, ami Európát visszatérítheti az Isten felé vezető úton” – mondta Dr. Csókay András.” – Magyar Idők -

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg!

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.