2017 február 27.
Ha nemsokára lejár a sportorvosi
Ha nemsokára lejár a sportorvosi

Ha nemsokára lejár a sportorvosi

Minden igazolt versenyzőnek rendelkeznie kell érvényes sportorvosi engedéllyel. Ha nincs, vagy lejárt, az illető nem vehet részt hivatalos mérkőzéseken, versenyeken. Ezt a legegyszerűbb a Sportkórházban ( Budapest, XII. Alkotás utca 48., bejárat a Győriút 19. felől) megszerezni, előzetes bejelentkezés után.

https://online.osei.hu/idopont-foglalas/bejelentkezes/


1. A kiegészítő vizsgálatok (EKG, vizelet, szemészet) sportorvos által történő azonnali elvégzéséért fizetendő térítés díj:

a. 18 év alatt 1000.- Ft/fő
b. 18 év felett 2000.- Ft/fő.

2. Soron kívüli sportorvosi vizsgálat kéréséért (nem előjegyzett sportoló 24 órán belül kéri a vizsgálatot) életkortól függetlenül 5000.- Ft/fő fizetendő. (Előjegyzés szerint működő sportorvosi rendelések esetében szükséges érvényesíteni.)

3. Amennyiben a sportoló a versenyzési engedélybe a sportorvosi minősítést nem a vizsgálat időpontjában, hanem utólag óhajtja bepecsételtetni, vagy a versenyengedély megrongálódása miatt az új engedélybe kívánja átvezetni engedélyét, a térítési díj életkortól függetlenül 1000.- Ft/fő.

sport
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.