2017 július 07.
Gondolatpiac július 8-án, a Csaba-napon!
Gondolatpiac július 8-án, a Csaba-napon!

Várunk szeretettel a Csaba-napon a GONDOLATPIAC standon benneteket, ahol elmondhatjátok a véleményeteket arról, milyen legyen a város településképi arculata. Ott személyesen is tájékoztatást adunk, hogy pontosan mi is ez, és miért foglalkozunk vele, mi lesz a munka eredménye.
Segítsd, kérlek a véleményeddel a munkánkat, és látogass el hozzánk mindenképp. Megtalálsz minket az egyik legforgalmasabb helyszínen! 
Játékos tesztekkel, egyszerű kérdésekkel keressük a témára a helyi lakosság válaszát, hogy majd egy olyan dokumentum szülessen, amely ezekre is alapul. Most nem a kész megoldást mutatjuk be, hanem alkotótársnak hívunk a munkába. Mond el a Te GONDOLAT-aidat nekünk!
A gyerekek pedig rajzban mondhatják el nekünk, hogy ők milyen házban szeretnének lakni, ha felnőnek, amelyeket ki is állítunk standon, és egy csekély ajándékkal díjjazunk is majd. 
Várunk szeretettel benneteket, látogassatok el hozzánk mindenképp! 
Marthi Zsuzsa, főépítész

aktuális
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.