2017 február 17.
Csókra CSOK-ot
Csókra CSOK-ot

A „Házasság Hete” apropója arra is irányítja figyelmünket, hogy városunk mennyire fiatalos lendületű: sokgyermekes családok élnek itt; ezek a gyermekek lassan felnőnek, és ha szüleik mintáját követik, ők is hamarosan házasságra lépnek, gyermekeket szülnek, nagycsaládot alapítanak.

Milyen jó lenne, ha ezek a fiatalok mind itt maradnának Piliscsabán, és ezt a követendő példát itt adnák tovább saját gyermekeiknek. Ehhez ad nagy-nagy segítséget városkánkban is az állami támogatású, családi otthonteremtési kedvezmény. Használt ház vásárlásra, új ház építésére, újépítésű lakásvásárlásra, és meglévő ház bővítésére is igénybe lehet venni. Piliscsabán mindegyik lehetőség megvalósítható; akár többgenerációssá alakítjuk a már meglévő szülői házat, akár üres telekre építünk, akár a jövőben megépülő új, CSOK-os társasházakban vásárolunk lakást, egy a  fontos: tartsuk fiataljainkat itt, hogy városunk mindig lendületes, életre ítélt település maradhasson!

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.