2017 március 22.
Felhívás közösségek számára!
Felhívás közösségek számára!
Guitman Barnabás

Felhívás közösségek számára!

Arra hívjuk a piliscsabai közösségeket, vállalkozókat, egyházközségeket, utcaközösségeket, klubokat, intézményeket, társaságokat, hogy röviden mutatkozzanak be a helyi lakosoknak. Így egyszerűbb új tagokat, új barátokat találni akár az adott közösségnek, akár egy újonnan Piliscsabára költözött lakosnak. A www.2081.hu helyet ad a bemutatkozásoknak Közösségeink című rovatában.

A kb. 1200-1300 karakter hosszúságú szövegeket emailben (2081pcs@gmail.com), vagy üzenetben a facebook-on (https://www.facebook.com/2081hu-1580893515545863/) várjuk szeretettel!

Ismerjük meg egymást, újra és újra!

Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.