2017 március 20.
A ló, az ló - előadás 2017. március 25.-én, szombaton 12 órai kezdettel
A ló, az ló - előadás 2017. március 25.-én, szombaton 12 órai kezdettel

 A ló az ló
ami még a könyvemből is kimaradt

A PCSLE, a PAFC, a Pilisi Lovasok Baráti Köre és a Történelmi Lovas Egyesület szervezésében Tóth Bettina könyvbemutató előadást tart Piliscsabán

2017. március 25.-én, szombaton 12 órai kezdettel.

(PCSLE - Piliscsabai Cserkész, Lovas, Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület - Lovas Szakosztály 2081 Piliscsaba, Iskola u. 20.)

 

aktuális
Legfrissebb
Áll a Maszkabál - Interjú Holéczi Zsuzsával, önkéntes maszkvarróval

Holéczi Zsuzsa írónő, a Piliscsabai Irodalomkedvelők Klubjának vezetője, kivette részét az önkéntes segítségnyújtásból is: maszkokat gyártott barátai, ismerősei számára. Erről kérdeztük Zsuzsát. Fogadjátok szeretettel!

Megalakult a Mária Országa Imaközösség - Rózsafüzér hazánkért
Adománygyűjtés

Ruhagyűjtést szervezünk Szántó Judittal és Vass Évával! Pár hónapos előkészület után végre sikerült minden egyeztetés ez ügyben, és így sor kerülhet rá.

ALKOTÓTÁBOR A GARANCSON

Amikor már az utolsó hónapokat gyűrik gyermekeink az iskolapadban vagy az ovi udvarán, akkor a vakációra vonatkozó első kérdések többsége nem arról szól, hogy melyik tengerparton lógatjuk a lábunkat idén...

Gondolatok 2019. április 21. húsvét vasárnap
Virágvasárnap - április 14. Nagyböjt 6. vasárnapja

Egyik legnépszerűbb liturgikus ünnep, tele népies hagyományokkal. Az igehirdető számára meghökkentően kétoldalú feladat, hiszen egyszerre ünnepli az Úr ünnepélyes jeruzsálemi bevonulását, majd a szentmisében végig járatja velünk a szenvedéstörténetet.